Telefon: 05 908-74-40
 

4. in 5. razred se vrača v šolo

SPOŠTOVANI STARŠI UČENCEV 4. IN 5. RAZREDA

Z velikim pričakovanjem in veseljem bomo ponovno pozdravili vaše otroke v šolskih klopeh. Želimo si, da bi v teh drugačnih in spremenjenih razmerah vam in vašim otrokom nekoliko olajšali vključitev v  bivanje v šoli od ponedeljka naprej. Prilagamo nekaj obvestil, za dodatna pa smo vam na razpolago preko ustaljenih oblik komunikacije v zadnjih dveh mesecih.

V prostore šole vstopajo samo učenci. Ob vstopu  si obvezno razkužijo roke in se v garderobi 2. in 3.triade (največ 5 učencev hkrati na primerni razdalji) preobujejo. Učenci naj imajo s seboj tudi izpolnjeno Izjavo ob prihodu v šolo, ki jo izročijo dežurnemu učitelju šole ob vhodu.

Skladno s priporočili Zavoda RS za šolstvo in higienskimi priporočili NIJZ, smo učence naše šole ponovno razvrstili v oddelke, kot smo jih poznali pred prekinitvijo. Priporočila želimo upoštevati v največji možni meri, zato smo sprejeli nekaj dodatnih organizacijskih ukrepov

Učenci so dolžni upoštevati priporočila NIJZja o uporabi osebne varovalne opreme in dosledno izvajati higienska priporočila.

Učenci, ki pridejo s šolskim avtobusom, so dolžni upoštevati priporočila, ki veljajo za izvedbo prevozov (pripeti dokument)  šolarjev. Urnik šolskih prevozov ostane nespremenjen. Starše, ki imate možnost, da vaše otroke pripeljete in/ali odpeljete iz šole naprošamo, da se poslužujete te oblike prihoda in odhoda vaših otrok.

Učenci 4. razreda bodo v jutranjem varstvu do pričetka pouka nameščeni v učilnici TIT-LUM, učenci 5. razreda pa v sprejemnem prostoru, vendar samo v skupinah, ki jih vključujejo učence 5. razreda.

Malico bodo učenci prejemali v svojih matičnih učilnicah, kosilo bo za učence od 4. in 5. razreda organizirano od 12.30 naprej v jedilnici na označenih mestih pri mizah.

Priporočila prejmejo vsi starši v elektronski obliki. Priporočila bodo obešena na šolski spletni strani in na oglasnih deskah.

Po zaključenem pouku učenci 4. in 5. razreda, ki so vključeni v podaljšano bivanje ostanejo v matični učilnici ali z učiteljicami odidejo na zunanje površine. Učenci, ki imajo možnost, takoj po pouku odidejo domov. Spoštovani, zavedamo se številnih omejitev in ovir, se pa kljub temu veselimo ponovnega srečanja z našimi učenci in upamo na uspešen zaključek šolskega leta!

 

Ravnatelj in zaposleni OŠ Rudolfa Ukoviča Podgrad

 

 

 

 

 

(Skupno 68 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 

Deli